Alles voor een plechtige uitvaart

Van zijden bloemstukken tot grafkisten en urnen
Neem contact op »

Assieraden en urnen

We leveren en vullen ze uiterst zorgvuldig
Neem contact op »

Prachtige zijden bloemstukken

Voor op de kist of bij het graf van uw dierbare
Neem contact op »

Zijdebloemen voor een langdurig mooie gedenkplaats

Aangevuld met kaarsen en beelden wordt uw plek voor herinnering nog persoonlijker en specialer

Een exclusief assortiment Italiaanse zijden bloemstukken

Ons assortiment zijden bloemarrangementen en zijden boeketten in Italiaanse stijl is zeer uitgebreid en exclusief. Uitvaartbloemist Kamp is het enige verkooppunt van deze zijdebloemen in Nederland. De zijden bloemstukken kunnen wij leveren in hartvormen, kransen, kruizen, boeketten en andere bloemarrangementen voor op een graf. Onze zijden bloemstukken zijn niet van echt te onderscheiden, maar blijven wel langdurig mooi ongeacht de weersomstandigheden. Ze zijn goed bestand tegen het zonlicht en tegen andere weersinvloeden. Wanneer u liever een ander arrangement kiest dan de standaard zijden bloemstukken, dan kunt u dit altijd bestellen. Wij laten u graag in onze uitvaartwinkel voorbeelden zien van de mogelijkheden.

Bij zijdebloemen staan voor ons echtheid en kwaliteit voorop

Voor het maken van zijdebloemen werden vroeger 100% zijden stoffen gebruikt. Vandaar dat we spreken van zijdebloemen. Maar om deze prachtige bloemen te maken, wordt al vele jaren geen gebruik meer gemaakt van 100% zijde. De zijden bloemen van nu worden gemaakt van luxe stoffen en materialen waarbij de echtheid en kwaliteit op nummer één staan. Een jarenlange ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat deze bloemen tegenwoordig nog duurzamer zijn en geleverd kunnen worden in de prachtigste kleuren. 

Onze zijden bloemen hebben een hoge kwaliteit en kleurvastheid, zijn natuurgetrouw en bovendien heel karakteristiek door de Italiaanse accenten.