Assieraden en urnen

We leveren en vullen ze uiterst zorgvuldig
Neem contact op »

Prachtige zijden bloemstukken

Voor op de kist of bij het graf van uw dierbare
Neem contact op »

Alles voor een plechtige uitvaart

Van zijden bloemstukken tot grafkisten en urnen
Neem contact op »

Van ingetogen rouwbloemstuk tot uitbundig rouwarrangement

Uitvaartbloemist Kamp voor persoonlijke grafstukken met een bijzonder accent

Rouwstukken, rouwboeketten en meer

Uitvaartbloemist Kamp is gespecialiseerd in het maken van rouwstukken. In elk rouwarrangement van ons vindt u de weerspiegeling van respect, trouw en liefde voor elkaar en voor de overledene. Als woorden niet genoeg zijn, legt een persoonlijk rouwbloemstuk een bijzonder accent. Bloemen in uw lievelingskleuren, in uitbundige of juist ingetogen vormen en arrangementen. Wij helpen u graag met het in bloemen zichtbaar maken van uw wensen. Wij vervaardigen rouwarrangementen in elke kleursamenstelling. Uitsluitend uit bloemen of gecombineerd met vruchten of andere plantmaterialen. Elke vorm is mogelijk. Van druppels tot Biedermeier. Van Mariakapellen tot Hemelpoorten en van dekselstukken tot rouwboeketten. 

Heeft u speciale wensen? Ook die kunnen wij voor u verwezenlijken. Alle exclusief ontworpen arrangementen maken wij met grote zorg en vakkennis. Daarbij maken wij vanzelfsprekend uitsluitend gebruik van hoogwaardige bloemen en materialen. Uitvaartbloemist Kamp levert rouwarrangementen aan particulieren, uitvaartondernemingen en crematoria.

Persoonlijke rouwboeketten met elementen die voor de overledene belangrijk waren

Steeds vaker maken wij persoonlijke rouwboeketten. U vindt bij ons een wereld van mogelijkheden waardoor het afscheid van uw dierbare een persoonlijk afscheid wordt. Ooit was het de gewoonte om voor een uitvaart geheel witte rouwboeketten te maken. Die tijd is voorbij. Tegenwoordig is het steeds meer een gebruik om kleur in een uitvaartarrangement te verwerken. Een andere ontwikkeling is om attributen in het arrangement te plaatsen die voor de overledene belangrijk waren. Voorbeelden zij er te over. Zo hebben we al eens een foto van een Rolex verwerkt in een rouwboeket voor iemand die daarin handelde. De bloemen er omheen vormden de lijst. Voor een groenteboer hebben we tomaten, bloemkool, broccoli en wortels in het rouwboeket verwerkt. En voor een Chinese uitvaart gebruikten we allerlei tropische bloemen. In de rouwkamer plaatsten we naast de bloemenstukken ook pilaren en bamboe. Daar waren de nabestaanden erg blij mee. De tropische sfeer paste helemaal in hun cultuur. 

In principe staan we voor alles open en richten we ook de rouwkamer zelf in, zodat de sfeer en alles er omheen helemaal klopt.

Hemelpoorten, Mariakapelletjes, maar ook meer sobere bloemstukken

Rob van Gool verzorgt veel uitvaartbloemen voor zogenaamde reizigers. Zij houden voornamelijk van uitbundigheid en zijn vaak gelovig. Voor reizigers is de uitvaart het laatste wat je kunt doen voor iemand die is overleden. Daarom moet een uitvaart zo groots mogelijk zijn. Dat zie je terug in de bloemstukken die zij bestellen. Vaak zijn dat hele bouwwerken en ware kunststukjes. Een van de bloemarrangementen die wij regelmatig voor hen maken is een hemelpoort. Zo’n poort maken we van hout dat we bedekken met oase. Hier komen de bloemen in en een Mariabeeldje. De moeder van Jezus komt veel voor in het werk dat wij maken voor overleden reizigers. We verwerken ook plaatjes van Maria tussen de bloemen en maken af en toe zelfs een compleet Mariakapelletje. Maar voor andere uitvaarten maken we ook weer wat soberdere bloemstukken. U kunt voor elk bloemstuk bij ons terecht, wat uw wensen ook zijn. Onze uitvaartwinkel is volledig gescheiden van de bloemenwinkel en we nemen alle tijd voor u en uw naasten zodat u in alle rust uw wensen kenbaar kunt maken.