Assieraden en urnen

We leveren en vullen ze uiterst zorgvuldig
Neem contact op »

Alles voor een plechtige uitvaart

Van zijden bloemstukken tot grafkisten en urnen
Neem contact op »

Prachtige zijden bloemstukken

Voor op de kist of bij het graf van uw dierbare
Neem contact op »

Rob van Gool is de trotse eigenaar van uitvaartbloemist Kamp

Bijzonder rouwstukken, urnen, kisten en herinneringsproducten, zijn uitvaartwinkel in Oosterhout biedt het allemaal

Rouwbloemstukken in allerlei vormen

Rob van Gool van Bloemenhuis Kamp is een gepassioneerd uitvaartbloemist. Hij zet al zijn vakkennis en creativiteit in om zijn rouwboeketten zo persoonlijk mogelijk te maken. 

Hij ontwerpt en maakt rouwboeketten in allerlei vormen. Vormen die passen bij de overledene en bij de nabestaanden. De ene keer houdt hij het klein en ingetogen en de andere keer maakt hij er een heel bouwwerk van. Helemaal naar de persoonlijke wens van de nabestaanden. Rob: ‘Ik vind het belangrijk rouwboeketten te maken waarin nabestaanden hun dierbare overledene herkennen.’

Rob van Gools liefde voor het bloemenvak

Op zijn negentiende nam Rob de bloemenwinkel over van de toenmalige eigenaar. Hij werkte al een aantal jaren in de winkel toen de eigenaar besloot om te stoppen. Rob greep zijn kans en nam de winkel over. ‘Het was zo’n mooie winkel en hij bestond al meer dan vijfendertig jaar. Ik vond het zonde als de winkel zou verdwijnen.’ 

Rob van Gool heeft al zijn hele leven een passie voor bloemen en het bloemenvak. Als kind stond hij al met zijn neus tegen het glas naar binnen te gluren door de ruiten van bloemenzaken. Inmiddels is Rob de dertig voorbij en heeft hij al vele jaren zijn eigen zaak waarin hij zich ook heeft gespecialiseerd tot uitvaartbloemist.

Een bijzondere uitvaartwinkel in Oosterhout

Bloemenhuis Kamp is sinds november 2013 gevestigd aan de Leijsenhoek 10 in Oosterhout. Naast de gewone bloemenwinkel vindt u daar een speciaal uitvaartgedeelte onder de naam Uitvaartbloemist Kamp. Dit deel is afgezonderd van de bloemenwinkel. Wanneer u de uitvaartwinkel bezoekt om rouwboeketten, een urn, kist of herinneringsproducten zoals as-sieraden te bestellen, heeft u alle privacy. In de uitvaartwinkel kunt u in alle rust uw wensen bespreken en de rouwarrangementen samenstellen of het aandenken aan uw dierbare uitkiezen. Wij verzorgen de levering van de urn, een as-sieraad of de kist met de grootste zorg en geheel in overleg met u. 

Mensen denken vaak dat zoiets alleen bij een uitvaartondernemer mogelijk is, maar dat is echt niet zo. In onze gespecialiseerde uitvaartwinkel kunt u voor een volledig verzorgde uitvaart terecht.

Gespecialiseerd in uitvaartarrangementen voor reizigers

Bijzonder is dat Rob van Gool tot een van de weinige bloemisten in Nederland hoort die uitvaartstukken maakt voor reizigers oftewel woonwagenbewoners. In heel Nederland zijn er slechts drie van deze bloemisten. Rob is hier bij toeval ingerold. Dat was rond 2005. Toen bestelden een aantal reizigers een rouwbloemstuk bij hem en maakte hij voor het eerst kennis met het reizigerswereldje. De reizigers waren erg tevreden en van het een kwam het ander. Rob ging zich verdiepen en specialiseren in rouwarrangementen voor reizigers en steeds vaker bestelden zij bij hem de rouwstukken. 

Rob houdt persoonlijk erg van de grote en imposante bloemstukken die reizigers bestellen. Het is een aparte stijl. Bijna altijd groots, meeslepend en indrukwekkend. Ooit heeft hij zelfs een woonwagen op ware grootte van bloemen gemaakt. Maar ook Mariakapellen, Hemelpoorten en grote hoefijzers, je kunt het zo gek niet bedenken. Rob is er trots op dat hij mag leveren aan reizigers.